TÜRKİYE BAROLARI 4. SAYMANLAR TOPLANTISI BAROMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENDİ.

09.01.2023

Türkiye Baroları Saymanlar Toplantısı’nın dördüncüsü , Baromuzun ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda , AvukatlıkMesleğinin ve Barolarımızın yaşadığı ekonomik sorunlara ilişkin çözüm önerileri ile Barolarımızın ekonomik açıdan güçlenerek daha iyi hizmet verebilmelerine ilişkin yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Ankara Barosu, Antalya Barosu,  Bitlis Barosu, Bingöl Barosu, Çanakkale Barosu, Düzce Barosu, Gaziantep Barosu, Iğdır Barosu, İzmir Barosu, Karaman Barosu, Kırıkkale Barosu, Kocaeli Barosu, Konya Barosu, Kütahya Barosu, Manisa Barosu, Malatya Barosu,  Mardin Barosu, Muğla Barosu , Osmaniye Barosu,  Siirt Barosu, Sinop Barosu, Şanlıurfa Barosu, Şırnak Barosu, Tekirdağ Barosu,  Trabzon Barosu, Van Barosu ve Zonguldak Barosu’nun saymanları , Zonguldak Baro Başkanı Av. Türker KAPKAÇ ile bazı barolarımızın yönetim kurulu üyeleri katıldı.