Polis İşkencesine Maruz Kalan Meslektaşımız Av. Zeycan BALCI’nın Duruşması Yapıldı

09.12.2019

İstanbul Barosu üyesi Av Zeycan Balcı’nın kolluk kuvvetlerinin işkence fiili  neticesinde belinin kırılması nedeniyle polis memuru hakkında  İstanbul 22.Asliye Ceza Mahkemesinde açılan davanın bugün yapılan duruşmasına Baro Genel Sekreterimiz Av. Ömer Şeran , Baro Saymanımız Av. Muhlis Oğurgül ve Baromuz Kadın Hakları Merkezi üyesi Av. Merve Nur Doğan katılmıştır. Baro başkanlığımız ve Kadın Hakları Merkezimiz adına yaptığımız müdahil olma yönündeki talebimiz mahkemece reddedilmiştir . Kolluk güçlerinin işkenceye dönüşen fiillerine bağlı olarak yaralanan meslektaşımızın ve İstanbul Barosunun yanında olacağımızı , süreci takip edeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz .