Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Mobil Uygulamamız Yayında

01.09.2020

IOS ve Android versiyonları ile mobil uygulamamız yayında! 
Hazırlanan uygulama ile  değerli meslektaşlarımızın bir çok ihtiyacına ulaşımı artık bir dokunuş kadar yakın. 
Uygulama sayesinde baromuz ile ilgili duyuru ve haberlere, baro levhamıza, baromuz etkinlik takvimine, baromuz tarafından yayınlanan yayın ve bültenlere baro sitemizde yayınlanan ilanlara tüm kullanıcılar erişebilecek. Avukat üyelerimiz ise Baronet şifreleri ile Mazeretli hakimler listesine, Aidat Borç Durumuna, daha önceden talep edilmiş belge listesine, baro tarafından düzenlenmiş belgelerin doğrulamalarının yapılması gibi hizmetlere erişebilecek. 
Geliştirilmesi devam eden uygulamamıza yakında uygulama üzerinden belge talep etme anlık bildirimler alma gibi özellikler eklenecektir. 

İOS İçin : https://apps.apple.com/us/app/diyarbak%C4%B1r-barosu/id1524223544 
Android İçin: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vertex.diyarbakirbarosu&fbclid=IwAR0cj8YwwKYwFCiLVxnmTIHpxKEJrGxPNmBpsJCNW9z-oXywi6UAblFdGrM  adreslerinden veya web sitemize mobil cihazları ile girdiklerinde alt tarafta açılan uyarı bağlantısından gerekli indirmeleri gerçekleştirebilirler. 

Baronet şifresini bilmeyen meslektaşlarımız  https://baronet.diyarbakirbarosu.org.tr/lostpasswd   adresinden baronet şifrelerini alabilirler.