KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI YAPILDI...

13.02.2018

Türkiye Barolar Birliğinin Stajyer Avukatlar arasında düzenleyeceği Kurgusal Duruşma yarışmasında Baromuzu temsilen katılacak takımın belirlenmesi için Baromuz stajyer avukatları arasındaki kurgusal duruşma yarışması 10.02.2018 tarihinde Diyarbakır Adliyesi 8. Ağır Ceza Mahkemesi duruşma salonunda yapıldı.

Diyarbakır Barosu Staj Eğitim Merkezi olarak etkinliğimize Jüri üyesi olarak katkı sunan Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan YOKUŞ SEVÜK'e, Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Ahmet ARI'ya ,Baromuz üyesi Av. Sürat AKDAĞ'a , önceki dönemde baromuzu söz konusu yarışmada  temsil etmiş avukatlara ve yarışmaya katılan stajyer avukatlara emek ve katkılarından dolayı Diyarbakır Barosu Staj Eğitim Merkezi olarak teşekkür ederiz. Baromuzu temsil edecek stajyer avukatlara da başarılar diliyoruz.