Konya’da Katledilen Ailelerin Yakınlarına Taziye Ve Dayanışma Ziyaretinde Bulunduk…

06.08.2021

Baro Başkanımız Av. Nahit Eren, yönetim kurulu üyemiz Av. Mehdi Özdemir  ve Şanlıurfa Barosu Başkanı Av. Mehmet Velat İzol; Konya ilinde 30.07. 2021 tarihinde aynı aileden 7 kişinin katledildiği Dedeoğlu  ve  21.07.2021 tarihinde katledilen Hakim Dal’ın aile yakınlarına taziye ziyaretinde bulunulmuşlardır.

Soruşturma dosyası hakkında  bilgi almak üzere aile avukatı, Konya Barosu ve Konya Cumhuriyet Başsavcılığı ile görüşmeler  gerçekleştirmişlerdir.

Katledilenlerin aile yakınlarıyla yapılan görüşmede; Barolar olarak  etkin ve hızlı bir soruşturma için dosyasının takipçisi olunulacağı ve yargılama sürecinde her türlü desteğin sağlanacağı kendilerine iletilmiştir.