Kınama ve Başsağlığı ...

03.11.2015

Kınama ve Başsağlığı

Siirt Barosundan meslektaşımız Avukat Mehmet Nezir Okur, 02 Kasım 2015 günü uğradığı silahlı bir saldırı sonucu katledilmiştir. Hak arama özgürlüğünün aracısı ve güvencesi olan bir mesleğin mensubuna yapılan bu saldırı, topluma ve mesleğimize yöneltilmiş alçakça bir saldırıdır.

Diyarbakır Barosu, meslektaşımıza yapılan saldırıyı şiddetle kınamakta, ailesine ve Siirt Barosuna başsağlığı dilemektedir.

Diyarbakır Barosu, katilin en kısa zamanda yakalanarak adalet önüne çıkarılması ve hakkettiği cezayı almak için Siirt Barosu ile dayanışma içinde olayın takipçisi olacaktir.

Diyarbakır Barosu Başkanlığı