Geleneksel 14. Av. Nevzat EREN futbol turnuvası kupa töreni

05.11.2017

Diyarbakır Barosu geleneksel 14. Av. Nevzat EREN futbol tuuvası bu yıl Baromuza mensup üyelerin oluşturduğu 15 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.

Tuuva elemleri sonucunda final maçında BAROSELONA ve FC GEREKÇELİ KARAR takımları eşleşti. Baro üyelerimizin yoğun katılımıyla yapılan Final karşılaşmasında ''Gerekçeli Karar'' ve ''Azadiya Baro '' takımına karşı 4-3 galip gelerek tuuvanın şampiyon oldu.

Tuuvada ilk üçe giren takımlarımıza kupaları ve madalyaları Baro Başkanımız Av. Ahmet ÖZMEN, Amed Spor Kaptanı Deniz NAKİ ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte takdim edildi. Baro Başkanımız Av. Ahmet ÖZMEN genç yaşta aramızda ayrılan meslektaşımız Av. Nevzat EREN anısına düzenlenen tuuvaya katılımdan dolayı tuuvada mücadele eden tüm takımlarda yer alan meslektaşlarımıza teşekkürlerde bulundu.