Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
DİYARBAKIRSPOR SAHALARDA MÜCADELEYE DEVAM EDECEK...

22.05.2015

DİYARBAKIRSPOR SAHALARDA MÜCADELEYE DEVAM EDECEK

            Bir süre önce Diyarbakır'da yapılan Yeni Diyarbakırspor (Amedspor)-Denizli Büyükşehir Belediyespor arasında yapılan futbol maçında hakemin haksız, adaletsiz ve tarafgir tutumuna tepki olarak ligden çekilme kararından sonra Doğu ve Güneydoğu Spor kulüpleri Başkan ve yöneticileri Diyarbakır'da toplandı.

            Baro Başkanımız Tahir ELÇİ'nin de katıldığı basına kapalı toplantıda bir dizi yeni karar alındı. Buna göre; Doğu ve Güneydoğu Spor kulüplerinden bir heyetin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile görüşerek yaşanan adaletsizliği dile getirmesi ve bazı taleplerin sunulmasına, Doğu ve Güneydoğu Spor Kulüplerinin kendi aralarında birlik oluşturarak gerektiğinde yeni bir yapılanmaya gidilmesine, bundan sonra bölge kulüplerine yönelik hukuksuzluklara birlikte ve dayanışma içerisinde mücadele edileceği ve daha önce LİGDEN ÇEKİLME KARARININ GÖZDEN GEÇİRİLEREK SAHALARDA MÜCADELEYE DEVAM KARARI ALINDI.

            Daha sonra Kulüp Başkanları, Baro Başkanımız Tahir ELÇİ ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Burada kulüpler adına söz alan Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanı İhsan AVCI alınan kararlara ilişkin basına bilgi verdi.

            Avcı ayrıca, maçtan sonra yaşanan olaylara ilişkin Cumhurbaşkanın açıklamalarını ve konunun siyasete alet edilmesini eleştirerek sporun sporculara bırakması gerektiğini ifade etti.