11.10.2015

Diyarbakır'da Ankara katliamı protesto edildi

11.10.2015

Aralarında Baromuzun da bulunduğu Diyarbakır'daki meslek örgütleri, sivil toplum örgütleri ve bazı siyasi partilerin katılımıyla kitlesel bir yürüyüşle Ankara'da yaşanan katliam bir yürüyüşle protesto edildi.

Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizin de katıldığı yürüyüş, Koşuyolu Parkındaki İnsan Hakları Anıtı önünden, Ofis semti üzerinden 05 Haziran 2015 tarihinde benzer bir katliamın yapıldığı İstasyon Meydanında son buldu.

Yürüyüşün sonunda Katliamda hayatını kaybedenlerin anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.