DİYARBAKIR MİLLETVEKİLLERİNE MAZBATALARI VERİLDİ?.

16.06.2015

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan Milletvekili Seçimlerinde seçilen Diyarbakır Milletvekillerine, Diyarbakır İl Seçim Kurulu tarafından mazbataları Diyarbakır Barosu Seminer Salonunda verildi. Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz tarafından karşılanan Milletvekillerinin İl Seçim Kurulu tarafından tek tek mazbataları verildi. Basının yoğun ilgi gösterdiği törenden sonra Seçim Kurulu üyeleri ve Milletvekilleri Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte bir süre sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan Baro Başkanımı Tahir ELÇİ; Milletvekillerini kutlayarak çalışmalarında başarılar dilediğini, seçimlerin ve yeni parlamentonun Kürt Meselesinin demokratik ve adil çözümü ve Türkiye’nin demokratikleşmesine vesile olmasını umduğunu ifade ederek Diyarbakır Barosunun 1000 hukukçu üyesiyle Milletvekillerine katkı sunmaya ve dayanışma içerisinde insan hakları ve hukukun gelişimi için çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.