Diyarbakır Barosu Bölge Birincisi

03.05.2015

TBB'nin Kurgusal Dava Yarışmasının Bölge elemelerinde Diyarbakır Barosu Stajyer Avukatları birinci olmuştur. Şanlıurfa'da yapılan Bölgesel yarışmaya Diyarbakır, Batman, Gaziantep ve Şanlıurfa Baroları katıldı.

Yarı finalde Batman Barosuyla yarışan Baromuz, finalde ise Şanlıurfa Barosuyla yarıştı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Prof. Dr. Ayşe NUHOĞLU ve Av. Dr. M. Savaş Özdağ'nın juri üyesi olduğu yarışmada Diyarbakır Barosunu Stajyer Avukatlar Stajyer Av. Armanç Arkaş, Stajyer Av. Ariya AKTUĞ, Stajyer. Av. Mucahit KANAŞ ve Stajyer Av. Süleyman BOZKIR temsil etti.

Baro Başkanımız Av. Tahir ELÇİ ve Yönetim Kurulu üyelerimizinde izlediği final yarışması sonunda birincilik ödülü ve kupasını Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu Takımımıza verdi.

Bölgelerinde birinci seçilen Barolar, 17 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da Türkiye birinciliği için yarışacaklar.