'' Çocuklarını isteyen aileler'' ile görüşme yapıldı.

30.05.2014

Kamuoyunda ' Çocuklarını isteyen aileler' olarak bilinen ve bir süredir Büyükşehir Belediyesi önünde oturan aileler Baro Başkanımız Tahir ELÇİ ile görüşme gerçekleştirdi. Ailelerden Filiz EREN ve Selami EREN, 23 Nisan 2014 tarihinde kalabalık öğrenci grubuyla Lice'ye pikniğe giden çocuklarının PKK militanları ile birlikte gittiğini ve çocuklarının henüz 15 yaşına girdiğini, Çocuklarının hayatından endişe duyduklarını ve geri gelmesini istediklerini,eylemlerinin tek amacının bu olduğunu ilgili tüm kurumlardan yardım istediklerini ifade etti, Baro Başkanımız Tahir ELÇİ'de ailelerin acılarını ve endişelerini paylaştığını, 18 yaşından küçük tüm çocukların çatışma alanlarında bulunmamaları gerektiğini, ailelerin çocuklarına kavuşmalarını umduğunu, bu konuda Baro olarak çaba içinde olduklarını ve yapılabilecek girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.