CİZRE OLAYLARI / SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI RAPORU AÇIKLANDI...

21.09.2015

04 Eylül 2015 ile 12 Eylül 2015 tarihleri arasında Cizre’de uygulanan sokağa çıkma yasağı ve bu süre içerisinde yaşanan olay, ölüm, yaralama ve diğer uygulamalar ilişkin baromuzun Cizre inceleme raporu 20 Eylül 2015 tarihinde Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinde, Cizre’den gelen mağdur ve ölenlerin ailelerinin katılımıyla, bir basın toplantısıyla açıklandı.

Basının yoğun ilgi gösterdiği Toplantıya, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve çok sayıda Avukatın katılımıyla Baro Başkanımız Tahir ELÇİ tarafından Rapor basın mensuplarına sunuldu. Toplantı sonunda 52 sayfadan oluşan ve yazılı olarak bastırılan rapor basın mensuplarına dağıtıldı.