Cizre?deki patlamada eli ve ayakları kopan çocuğun tedavisi sürüyor..

18.09.2015

Cizre’de sekiz (8)  gün süren sokağa çıkma yasağının sona erdiği 12 Eylül 2015 günü Nur Mahallesinde çatışma artığı bir patlayıcı maddenin patlaması sonucu yaralanan Y. Ş. (13) adlı çocuğun tedavisi Dicle Üniversitesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde sürüyor…

Patlamaya ve yaralamaya bağlı olarak  tedavisi sırasında yapılan tıbbi müdahalelere rağmen Y. Ş. adlı çocuğun sol ayağı diz altından tümüyle, sol ayak topuk kısmından, sağ elini ise tümüyle kaybederek AMPUTE oldu..

Baro Başkanımız Av. Tahir ELÇİ ile Çocuk Hakları Merkezi Yönetici ve Üyeleri tedavisi süren çocuğun ailesini Dicle Üniversitesi Hastanesinde ziyaret etti. Baro Başkanımız ayrıca Hastane yetkililerinden de çocuğun tedavisi hakkında bilgi aldı.