Baromuzun TBB'ye ziyareti.

09.04.2015

Baro Başkanımız Av. Tahir Elçi ve Yönetim Kurulu üyelerimiz, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Barolar Birliği Başkan Yardımcısı Av. Başar Yaltı, Genel Sekreter Av. Güneş Gürseler, Sayman Üye Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Eyyüp Sabri Çepik ile Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken'de hazır bulundu.

Görüşmede, Çağlayan Adliyesinde bir Cumhuriyet Savcısı ve iki kişinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olay sonrası, Avukatların Adliye binalarına girişte arama usulüne ilişkin yaşanan tartışmalar ve bu konuda yapılan görüşmelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede ayrıca genel mesleki sorunlar ve Baromuzun çeşitli ihtiyaçlarına dair konular ele alındı.