Baromuzun Bismil?de İnceleme Ziyareti..

30.09.2015

Baromuzun Bismil’de İnceleme Ziyareti

30.09.2015

Baro Başkanımız Av. Tahir ELÇİ ve Yönetim Kurulu üyelerimiz; Ahmet ÖZMEN, Abdullah ÇAĞER, Velat ALAN, Cihan İPEK, Burhan DEYAR ve Önder ÜNGÜR’den oluşan heyet Bismil ilçesinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ve yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin inceleme ziyaretinde bulundu. Ziyaret çerçevesinde Bismil Kaymakamı Turgay GÜLENÇ, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım ALSANCI, Cumhuriyet Savcısı Mehmet BAL ve Bismil Belediye Eş Başkanı Cemile EMİNOĞLU ile görüştü.

Daha sonra ölen dört (4) kişi için kurulan taziyeyi ziyaret eden Baro Heyeti ölenlerin yakınlarına başsağlığı diledi ve ardından ölenlerin yakınları ve görgü tanıklarıyla görüştü.

Bismil ilçesinde incelemeleri tamamlayan Baromuz, önümüzdeki günlerde hazırlayacağı raporu kamuoyuna sunacaktır.

Diyarbakır Barosu Başkanlığı