Baromuzca Kent Ormanının Rezerv Yapı Alanı Olarak Belirlenmesine İlişkin İşlemin İptali İçin Açılan Davanın Duruşmasına Katılım Sağlanmıştır

29.01.2020

Diyarbakır Barosu Başkanı Av. Cihan Aydın, Diyarbakır Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özgür Yılmaz Biçen, Av. Tevfik Karahan Ve Baromuz Avukatlarından Av. Şahin Koyun Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi,  Kayapınar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 2.946.060,382 m2 yüzölçümüne sahip olan ve ilimizde Kent Ormanı ve Kent Parkı olarak bilinen “ Yeşil Alan”ın, Kent Ormanının yok edilmesine, rezerv yapı alanı olarak belirlenmesine ilişkin işlemin iptali için Diyarbakır 2.İdare mahkemesinde açılan davanın duruşmasına katılmıştır. Mahkeme Kararının yakın bir tarihte açıklanması beklenmektedir.