Baromuz Elazığ Cezaevinde

31.05.2017

Baro başkanımız Av.Ahmet ÖZMEN ve yönetim kurulu üyelerimiz Av.Ahmet DAĞ, Av.Serhat EREN, Av.Cihan ÜLSEN ve Av.Muhammed Neşet GİRASUN,  Elazığ F tipi Cezaevinde tutuklu olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı ve baromuz üyesi Av.Fırat ANLI'yı ziyaret etti. Daha sonra kamuoyuna da yansıyan cezaevinde avukat görüşmelerinin kamera ile kayıt altına alınması, tutuklu ve hükümlülerinin yakınları ile yaptıkları ziyaretlerin kısıtlanması, mesai saatleri dışında avukatların tutuklularla görüşmelerine izin verilmemesi gibi hak ihlalerinin giderilmesi için Elazığ Adliyesinde cezaevi savcısı ile bir görüşme gerçekleştirildi. Baromuz Elazığ Cezaevlerinde yaşanan hak ihlalerinin takipçisi olmaya devam edecektir.