Baromuz Avukatlarından Av. Zülfikar ÇAKIR?ın Bürosuna Kurşun İsabet Etti

22.01.2016

Baromuz Avukatlarından Av. Zülfikar ÇAKIR’ın Bürosuna Kurşun İsabet Etti

Baromuz Üyesi Av. Zülfikar ÇAKIR’ın Değer-Çamlıca apartmanında bulunan bürosundaki çalışma odasına Sur ilçesi istikametinden geldiği düşünülen iki kurşun isabet ettiği, bu sabah (22.01.2016) büro çalışanları tarafından fark edildi. Olay sırasında büroda kimse bulunmadığından olumsuz bir durum yaşanmamıştır. İstenmeyen bir sonuç yaşanmaması Baromuz adına tek teselli olurken avukatlara yönelik bu tür olayların artması bizi kaygılandırmaktadır.

Bilindiği gibi daha önce de Baro Saymanımız Av. Welat ALAN ve Baro Genel Sekterimiz Av. Abdullah ÇAĞER’in de bürolarına kurşun isabet etmişti. 40 gün içinde meydana gelen bu 3. Olay olmakla beraber tekrarının yaşanmamasını temenni ediyor ve yetkilerin üzerine düşen görevi yaparak soruşturmanın etkili bir şekilde sonuçlandırılmasını bekliyoruz.