BARO LOKALİNE İLİŞKİN YENİ DÜZENLEME

10.03.2014

BARO LOKALİNE  İLİŞKİN YENİ DÜZENLEME

Baro lokaliyle ilgili yeni düzenleme üyelerimizin bilgisine sunulur.

1-     Türkiye Barolar Birliği’ne kayıtlı tüm Avukatlara,tüm Stajyer Avukatlara ve Diyarbakır Barosu Personellerine Lokal hizmetlerinin tümünden yararlanırken % 30 oranında indirim uygulanacaktır

2-     İşletmeci ,sözleşme ile kendisine verilen işletme yetkisini kullanırken tüm hizmetlerini BARO’ya yaraşır şekilde sunacaktır.

3-     İşletmeci kendi bünyesinde çalışan 1 personelini avukat rezervasyonlarıyla ilgilenmek,yaşanacak sorunları gidermek,yakınmaları işletmeciye bildirmek üzere görevlendirecektir.

4-     Rezervasyon yapmaksızın lokalden hizmet almak isteyen avukatlar için hergün 21:00 ‘a kadar en az 5 masa(minimum 20 kişilik)boş bırakılacak ve misafir rezervasyonu alınmayacaktır.21:00’dan sonra ise bu masalar misafirlere tahsis edilebilecektir.Masalar mevsim şartlarına göre rezerve edilecektir.

5-     İşletmeci sözleşmeye konu faaliyeti yürütürken(Web sayfası,facebook-twitter hesabı,Tabela,Giydirme,Tabak vb. dekorasyon malzemeleri ve diğer aksesuarların tamamında ’DİYARBAKIR BAROSU LOKALİ’ ya da ‘BARO LOKALİ’ ibaresini kullanacaktır.

6-     İşletmeci  güncel fiyat listesini ve menüyü her ay baroya sunmakla mükelleftir.

7-     Diyarbakır Barosu Lokali Menü ve fiyat çizelgesi aşağıdaki gibidir.