Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Baro Dayanışma Ofisi Kullanım Başvurusu

16.10.2020

Genellikle, çalışma saatleri esnek ve iş yoğunluğu fazla olmayan mesleğe yeni başlamış üyelerimizin ve şehir dışından gelen meslektaşlarımızın  ücretsiz faydalanacağı (başvuru sayısının fazla olması halinde  çok düşük ücretler ile faydalanacağı)  Adliye lokasyonuna çok yakın bir gayrimenkulde faaliyete geçirmeyi planladığımız ortak kullanım ofisleridir.

Baro Dayanışma Ofisinin kullanım şekli ve ilkelerini şöyle sıralayabiliriz;

1-Baro Dayanışma Ofisinin  adresi tebligat adresi olarak kullanılabilecektir.

2-Baro Dayanışma Ofisinin sekretarya ve temizlik işlerini yapacak, gelen tebligat ve aramaları ilgilisine iletecek, gelen kargoları ilgilisine ulaştıracak, müvekkil görüşmelerinde çay-kahve servisi yapacak çalışanı olacaktır.

3-Baro Dayanışma Ofisi talepler dikkate alınarak, haftalık 4’er, 8’er veya 16’şar saat vb. şekilde kullanılacaktır.

4-Baro Dayanışma Ofisinin kendine ait bilgisayar, mobilya, internet, telefon, yazıcı, tarayıcı, fax gibi araç-gereçleri hazır bulunacaktır. Kullanacak meslektaşlarımız herhangi bir kurulum işi ile uğraşmayacaktır.

5-Baro Dayanışma  Ofisi meslektaşların kullanımına sunulacak Sinerji, kazancı, icra-tek gibi hukuk yazılımları hizmeti sağlanması planlanmaktadır.

6-Baro Dayanışma  Ofisinin kullanım paketleri, kullanım üst limiti talep durumuna göre değişkenlik gösterecektir.

*Ön kayıt için 23.10.2020  tarihi mesai bitimine kadar Baro Çalışanımız Abdusselam Yasak’a  ( 0549 440 26 21 ) başvurmanız rica olunur.