Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Baro Başkanımızın Katledilişinin 84. Haftasında Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz...

07.07.2017

Baro Başkanımızın Katledilişinin 84. Haftasında Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz...

Baro Başkanımız Tahir ELÇİ’nin katledilişinin 84. haftasında Adliye Sarayı önünde her hafta yapılması kararlaştırılan anma etkinliği bugün de meslektaşlarımızın katılımıyla yapıldı. Etkinlikte konuşan Yönetim Kurulu üyemiz Av. Mahsum BATI şunları söyledi. 

Değerli Basın mensupları;

Her Cuma günü olduğu gibi bu Cuma da Sevgili Baro Başkanımız Tahir ELÇİ için, adalet için Diyarbakır Adliyesi önündeyiz.

Adalet nedir? Ünlü filozof Aristo'nun deyimiyle "Adalet herkese hakkının teslim edilmesidir." İşte bizler tam da bunun için her hafta Diyarbakır Adliyesi önünde bu taleplerimizi dile getiriyoruz.Tahir ELÇİ dosyasında failler bulunup adalet önüne çıkarılıncaya kadar her hafta burada olmaya devam edeceğiz. Önceki haftalarda da belirttiğimiz gibi biz Tahir ELÇİ dosyasında faillerin bulunup yargı önüne çıkarılacağı umudumuzu koruyoruz ve korumaya devam edeceğiz. Zira umudun bittiği yerde mücadele de sona erer. Biz bu umudumuzu koruyarak mücadelemize devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Aylardır adalet talebimizi dile getiriyoruz. Bugünlerde Türkiye gündeminde de olması hasebiyle adaletin ne kadar önemli olduğu her kesimden yükselen seslerle bir kez daha anlaşılmış oldu. Az önce de ifade ettiğimiz gibi failler bulunup hak ettikleri cezaları alana kadar bu etkinliğimize devam edeceğiz.