Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Baro Başkanımızın Katledilişinin 61. Haftasında Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz...

27.01.2017

Baro Başkanımızın Katledilişinin 61. Haftasında Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz...

Baro Başkanımız Tahir ELÇİ’nin katledilişinin 61. haftasında Adliye Sarayı önünde her hafta yapılması kararlaştırılan anma etkinliği bugün de meslektaşlarımızın katılımıyla yapıldı. Etkinlikte konuşan Baro Başkan Yardımcımız Av. Velat ALAN ve HDP Diyarbakır Milletvekili Av. Meral Danış BEŞTAŞ şunları söyledi.

Değerli basın emekçileri hepiniz hoş geldiniz. 

Kar yağmur çamur demeden bu hafta da geldiniz, bizi yalnız bırakmadınız, teşekkür ederim.

Bizler de aynı şekilde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da burada olacağız. Tahir ELÇİ'yi unutmayacağız ve her hafta burada bu etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Failler bulununcaya kadar, bu olay aydınlanıncaya kadar Diyarbakır Barosu olarak biz burada olacağız ve mücadelemizi devam ettireceğiz. Bugün aramızda bulunan Baromuz üyesi ve HDP Milletvekili Av. Meral Danış BEŞTAŞ var. Sözü kendisine bırakıyorum. Teşekkür ederim.

Av. Meral Danış BEŞTAŞ ise Sevgili Baro Başkanımız ile ilgili yaptığı konuşmasında "Diyarbakır'dan, Adliyenin önünden sevgili Tahir'in burada olduğunu hissederek, bizi izlediğini hissederek aynı onun inatçılığıyla, onun kararlılığıyla ve onun sabrıyla bu katillerin cezasız bırakılmasına izin vermeyeceğiz ve mücadelemiz her platformda devam edecektir." dedi.