Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Baro Başkanımızın Katledilişinin 146. Gününde Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz...

22.04.2016

Baro Başkanımızın Katledilişinin 146. Gününde Başkanımızı Saygıyla Anıyoruz...

 

Baro Başkanımız Tahir ELÇİ’nin katledilişinin 146. Gününde Adliye Sarayı önünde her hafta yapılması kararlaştırılan anma etkinliği bugün de meslektaşlarımızın katılımıyla yapıldı.

Etkinlikte konuşan Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Cihan İPEK şunları söyledi.

Değerli basın mensubu arkadaşlar bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim.

Değerli Başkanımız Tahir ELÇİ katledildikten bu yana her cuma burada anma etkinliğine devam ediyoruz. Biliyorsunuz İslamiyete göre masum bir insanın öldürülmesi bütün insanlığın öldürülmesi gibidir. Başkanımız birlikten, beraberlikten, barıştan söz ettiği için, bir minarenin ayakları altında, insanlığın mirası olan Dört Ayaklı Minarenin ayakları altında bir basın açıklaması sırasında katledilmesinin üzerinden tam beş ay gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen maalesef hala katilleri bulunmadı. Katilleri bulunmadığı gibi dosyada bir şüpheli dahi yok şu anda. Hiçbir yetkili, bir Başsavcı, bir Emniyet Müdürü çıkıp bir açıklama yapmadı. 5 ay geçmesine rağmen tek bir açıklama yapan olmadı. Yetkililerden beklentimiz olayın bir an önce açıklığa kavuşturulmasıdır.

Rahmetli Başkanımıza Allah'tan rahmet diliyoruz ve 5 dakikalık oturma eylemimize geçiyoruz. Katıldığınız için teşekkür ederim.