Baro Başkanımız Tahir ELÇİ'nin Katledilişinin 185. Haftası Anma Etkinliği Van Adliyesi Önünde Yapılan Adalet Nöbetinde Gerçekleştirildi...

19.07.2019

Baro Başkanımız Tahir ELÇİ’nin katledilişinin 185. haftası anma etkinliği bugün Van Adliyesi önünde düzenlenen Adalet Nöbeti ile birlikte yapıldı. Etkinliğe katılan Baro Başkanımız Av. Cihan AYDIN Tahir ELÇİ soruşturmasında bir arpa boyu gelişme sağlanamadığını, Barolarımızın ve meslektaşlarımızın desteği ile bu cinayet açığa çıkana kadar mücadele edeceklerini söyledi. Ayrıca 18.07.2019 tarihinde Trabzon’da yaşanan ırkçı saldırı sonrasında yargının saldırganlara yönelik toleranslı tutumunu eleştiren Baro başkanımız, yargının bu çifte standartlı tutumunun bu tür ırkçı saldırılara çanak tuttuğunu sözlerine ekledi.

Adalet Nöbetine Katılan Barolarımız;

1. Adıyaman Barosu