Baro Başkanımız Tahir ELÇİ'nin Kabri Başında anıldı.

28.11.2017

"Tahir ELÇİ'yi Anma Haftası" etkinlikleri kapsamında Sevgili Baro Başkanımızın Eşi Türkan ELÇİ'nin, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu üyelerinin,Ankara, Sakarya, Siirt, Mardin, Şanlıurfa, Bingöl,Van,Şırnak ve Batman Barolarının Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin, sivil toplum Örgütleri temsilcilerinin,değişik siyasi patilere mensup milletvekillerinin ve Diyarbakır Barosu ile farklı Barolara kayıtlı  avukatların katılımıyla ebedi Başkanımız Av.Tahir ELÇİ mezarı başında anıldı. Mezarı başında Baro Başkanımız Av. Ahmet ÖZMEN, Ankara Baro Başkanı Av. Hakan CANDURAN, Sakarya Baro Başkanı Av. Zafer KAZAN, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri M. Sezgin TANRIKULU, Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekili Av. Osman BAYDEMİR ve Av. Meral DANIŞ BEŞTAŞ kısa birer konuşma yapmışlardır.