Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Avukatlar Günü Gecesi yapıldı..

05.04.2014

 

 

 

5 Nisan Avukatlar günü nedeniyle 4 nisan 2014 tarihinde Rönesans Düğün Salonunda Avukatlar Günü Gecesi yapıldı.


Geceye Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Gültan KIŞANAK, Av. Fırat Anlı, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Adalet Komisyonu Başkan V. Osman KİPER , İl Seçim Kurulu Başkanı Nazım ATEŞ ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve önceki Baro Başkanlarımızdan Av. M. Sezgin TANRIKULU, BDP Genel Eş Başkan Yardımcısı Av. Meral DANIŞ BEŞTAŞ, Yenişehir Belediye Başkanı Av. Selim KURBANOĞLU, Ergani Belediye Başkanı Av. Ramazan KARTALMIŞ, Diyarbakır Eski Milletvekillerinden Av. Mesut DEĞER, Çok sayıda Hukukçu öğretim görevlisi ve Avukatlar ve Hakimler katıldı.


Gecede  Baro Başkanımız, bu yıl 12. Si düzenlenen Av. Nevzat EREN Futbol Turnuvasında Şampiyon olan F.C BAROCELONA Takımına Kupa verildi.


Gecede bir konuşma yapan Baro Başkanımız Tahir ELÇİ, tüm Avukatların Avukatlar gününü kutladığını Avukatların yıl boyunca Adliye koridorlarında ve duruşma salonlarında haksızlığa, adaletsizliğe uğrayanların derdine çare ve sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını, aslında Avukatların sorunları ile bireylerin hak ve adalet ile toplumun özgürlük sorunun birbirinden ayrılamayacağını ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.


Gecenin sonunda Baro Başkanımız Tahir ELÇİ konser veren KARDEŞ TÜRKÜLER müzik grubuna plaket verdi.