Uygulamamızı İndirin

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Hemen İndir
Antalya Barosuna Teşekkür Mektubu...

03.10.2019

  Diyarbakır Barosu üyesi meslektaşımız Müzeyyen BOYLU 19 Mayıs 2019 tarihinde boşanma sürecinde olduğu eşi Mesut ISSI tarafından sokak ortası güpegündüz 11 kuşunla katledildi. Yaşanan bu olayın, son dönemlerde artan, toplumun geniş kesimlerinde yankı bulan diğer kadın cinayetlerinden hiçbir farkı yoktu aslında. Kadın cinayetlerinde yaşın-medeni halin-sınıfsal statünün-..vb. engelleyici bir zırh olmadığını, sorunu toplumsal cinsiyet eşitsizliğimizde aramak gerektiğini bir kere daha gözler önüne serdi.

        Sayın Antalya Baro Başkanı Polat BALKAN, Baro Yönetim Kurulu ve Antalya Barosunun değerli üyeleri; her yıl düzenlediğiniz Barolig Futbol Turnuvası 2019-2020 sezonunu Av. Müzeyyen BOYLU’ya adayarak meslektaşımızın adını ölümsüzleştirdiğiniz ve kadın cinayetlerine dikkat çektiğiniz için sizlere teşekkürü borç biliriz.

        Paha biçilmez önemdeki duyarlılığınız için tekrar teşekkürlerimizi sunarken; saygıdeğer şahsınızda baronuz mensubu tüm değerli meslektaşlarımı Diyarbakır Barosu adına sevgiyle, saygıyla selamlıyoruz.

 

Cihan AYDIN

DİYARBAKIR BARO BAŞKANI