26.11.2014 tarihli haberimizle ilgili düzeltme..

27.11.2014

Av. Serkan POLAT'ın 22.11.2014 tarihinde maruz kaldığı olay nedeniyle Baromuza yapmış olduğu başvuru dilekçesi ile  ekinde sunmuş olduğu ve kolluğun beyanı üzerine olay yerinde tutulan tutanak'ta kolluğa talimat veren Cumhuriyet Savıcısının Bilal AÇIKGÖZ olarak belirtilmiş olması nedeniyle Baromuzca Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan 26.11.2014 tarihli şikayet dilekçesinde Cumhuriyet Savcısı Bilal AÇIKGÖZ şüpheli olarak belirtilmiştir.

Ancak daha sonra olay tarihinde şüpheli olarak gösterilen Cumhuriyet Savcısı Bilal AÇIKGÖZ’ün olay günü Nöbetçi Savcı olmadığı, başka bir Cumhuriyet Savcısının bu görevde bulunduğu anlaşıldığından bu hususta düzeltme yapılması zarureti hasıl olmuştur.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.